Anemi House & Villas

Anemi House & Villas
Вид транспорт:
Собствен
Дестинация:
Santorini Island
Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Oia, 84702, Oia, GREECE 5253 Santorini Island

Кацнал на склона на скалата на калдерата в Ия в Санторини, Anemi House предлага панорамна гледка към Егейско море. Включително тераса за слънчеви бани, градина и балкон, той е на 33 фута от известното място за залез на замъка Свети Никола. Имотът съчетава уникалната архитектура на варосани санториански пещерни къщи с модерни съоръжения. Разполага с безплатен Wi-Fi и плоскоекранен телевизор със сателитни канали. Напълно оборудваната кухня включва микровълнова печка и кафе машина. Има също голяма всекидневна с трапезария и баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности. Anemi House е на 50 метра от ресторанти и кафенета. Фира, със своя Праисторически музей и Археологически музей, е на 10 километра. Имотът е на 18 мили от летище Санторини и на 27 мили от пристанището. Не се прилагат специални условия за групи.
Няма достъп до интернет.
Няма наличен паркинг.
Домашни любимци не се допускат.
Допускат се деца от всички възрасти. Деца до 2 години се настаняват безплатно при използване на налично детско креватче. Деца до 2 години се настаняват безплатно при използване на съществуващо легло. Не сте добавили допълнителни легла. Всеки тип допълнително легло или детско креватче се предоставя при заявка и трябва да бъде потвърдено от ръководството.
Час на настаняване: 14:00
Краен час на освобождаване: 11:00

Важна информация за хотела: Моля, уведомете предварително Anemi House & Villas за очаквания час на пристигането ви. Можете да използвате полето за специални заявки при резервация или да се свържете директно с хотела, като използвате данните за контакт в потвърждението ви. Гостите трябва да покажат документ за самоличност със снимка и кредитна карта при настаняване. Моля, имайте предвид, че всички специални заявки зависят от наличността и може да бъдат наложени допълнителни такси. В отговор на коронавируса (COVID-19) в това място за настаняване са в сила допълнителни мерки за безопасност и санитарни условия. Този имот не приема ергенски или подобни партита.

Хотелски услуги:
  • Non-smoking rooms
    Airport shuttle
    Fishing
    Babysitting/Child services
    Dry cleaning
    Windsurfing
    Cycling
    Diving
    Snorkeling
    Baggage storage
    Smoke-free property
    Air conditioning
    Concierge
    Water sports facilities on site
    Airport shuttle (additional charge)
    Cashless payment available



Карта:
GPS Координати:
LAT: 36.46082
LON: 25.3732