Boho Suites Mykonos

Boho Suites Mykonos
Вид транспорт:
Собствен
Дестинация:
Mykonos Island
Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Mykonos Town Mykonos Mykonos Island

БОХО АПАРТАМЕНТИ В ГРАД МИКОНОС.

Ограничен избор от луксозни апартаменти в туптящото сърце на град Миконос и уникалните вятърни мелници на Микон. Boho private Suites е луксозен нов проект в град Миконос, построен в съответствие с традиционните цикладски архитектурни стандарти, с 5 просторни луксозни апартамента.
Насладете се на естествения лукс и пространство, които отговарят на вашия начин на живот.
 

АКЦЕНТИ В АПАРТАМЕНТИТЕ.

„Насладете се на естествения лукс и пространство, което отговаря на вашия начин на живот“

Всички апартаменти са проектирани индивидуално, разкривайки собствен изключителен, разкошен интериор. Boho апартаментите в град Миконос са просторни и оборудвани с най-голяма грижа с балкони или веранди с външно джакузи и са обзаведени с дървена ламперия, която ще ви даде топло и естествено усещане. Нашите апартаменти отразяват нашето желание да отговорим на всяка ваша нужда.


СЪОРЪЖЕНИЯ.

Климатизиран апартамент с бар в стаята, електронен сейф, халати и чехли, луксозни удобства, сешоар, сателитна LCD телевизия, безплатен високоскоростен Wi-Fi достъп до интернет в целия имот.
Външното джакузи работи от 01 април до 31 октомври​​​​​​​

УСЛУГИ.

Обичаме да ни предизвикват!

Всички услуги, от които се нуждаете, могат да бъдат осигурени и могат да бъдат изпълнени специални изисквания. Нашият опитен консиерж екип ще се погрижи за всичките ви лични нужди за коли под наем, екскурзии, резервации, трансфери и масажни сесии. Нашият екип предлага персонализирани консиерж услуги за коли под наем, екскурзии, резервации, трансфери и масажни сесии.


Основни услуги на Boho: ежедневно камериерско обслужване, смяна на спалното бельо на всеки 2 дни, вземане на ключове в центъра и обслужване в шоуто, както и всички видове трансферни услуги, предварително резервирани при заявка.



Hotel Services:
  • Airport / Port Transfer Service
  • Car & Motorbike Rental
  • Change of linen every 3 days
  • Daily Maid Service
  • Key collection downtown and show in
  • Next to Agricultural Museum
  • Pets Allowed
  • Shopping area with supermarkets nearby
  • Wi-Fi Internet Access



Карта:
GPS Координати:
LAT: 37.447262476929
LON: 25.331038355827