Agnanti Hotel

Agnanti Hotel
Вид транспорт:
Собствен
Дестинация:
Kassandra
Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: 630 77 Afitos, Halkidiki, Greece Afitos Kassandra

Agnati Hotel Apartments се намира в центъра на Афисос, на кратко пешеходно разстояние от плажа. Хотелът е разположен на склона на хълм под връх Пилио и дава възможност на гостите да се насладят на фантастична гледка към залива от собствените си балкони.

 

Хотелът е построен в традиционен стил и предлага очарователни и просторни помещения за настаняване. Някои от стаите разполагат с всекидневна с камина. Стандартните удобства включват безплатен Wi-Fi, плазмен телевизор, сейф и климатик.

Ежедневната закуска може да бъде поднесена в стаите за гости.

Районът е идеален за различни зимни и летни занимания. Има плажове, съоръжения за водни спортове и риболов, а в близост се намира и ски центърът на Пилио.

Персоналът може да уреди коли под наем. Волос е на 26 км от хотела.

Стаи Чувствайте се като у дома си в една от 20-те климатизирани стаи, разполагащи с хладилник и телевизори с плосък екран. Стаите имат самостоятелни тераси. Безплатният безжичен достъп до интернет ви поддържа свързани, а сателитното програмиране е налично за вашето забавление. Осигурени са бани с душове. Отдих, спа, първокласни удобства Възползвайте се от възможности за отдих като сезонен открит басейн или се насладете на гледката от тераса и градина. Допълнителните удобства включват безплатен безжичен достъп до интернет, телевизор във фоайето и помощ при закупуване на обиколки/билети. Хранене Задоволете апетита си в кафене/кафене, обслужващо гостите на Agnanti Hotel. Утолете жаждата си с любимата си напитка в бара/фоайето. Общ: Климатик 24 часова рецепция Места за пушене Отопление Експресно настаняване/напускане градина Телевизор във фоайето Тераса Пожарогасител Външни мебели Стаи: Обслужване по стаите Налични са свързани стаи Хладилник Детектор за дим Кабелна телевизия телевизор Сешоар Гардероб/Дрешник Мрежа против комари Услуги и удобства: Сейф Място за багаж Храна: Бар кафене Кухня Интернет: Wi-Fi Интернет в стаята Туристически услуги: Туристическа помощ Развлечения: Скара(и) за барбекю Барбекю Паркинг: Паркинг Басейн и плаж: Външен басейн Плажни съоръжения Съоръжения за басейн Бизнес: Факс и копирна машина деца: Детска площадка






Карта:
GPS Координати:
LAT: 40.0937
LON: 23.43555