Viaros Apartments

Viaros Apartments
Вид транспорт:
Собствен
Дестинация:
Crete
Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: Gerani - Chania Crete - Greece Chania Crete


В един от най-красивите острови в Егейско море, красивият Крит, с изглед към тъмносиньото небе, създадохме ултрамодерен крайбрежен апартаментен комплекс, наречен "Viaros Apartments".

Това е модерна група от апартаменти и студиа, разположени в Герани, малко селце в община Платаниас, далеч от тълпите и шума на града. Намира се точно на ръба на вълната, характеристика, която му придава уникално превъзходство, за да се превърне в любимо място за почивка.
Декорацията на всички пространства на комплекса "Viaros Apartments" е направена с особено внимание, за да да се създаде комфортно и гостоприемно място, което да задоволи и най-взискателния посетител.

Гледката към красивото море в комбинация с редките критски аромати, на които се радва наемателят на комплекса, е опияняваща комбинация, която предизвиква безпрецедентни усещания, създавайки уникално усещане за тишина и спокойствие.
Наслаждението от очарователни залези със самостоятелен придружител, звуците на природата допълват вълшебната картина, правейки престоя във “Viaros Apartments” незабравим.





Карта:
GPS Координати:
LAT: 35.489616
LON: 23.904444