Siora Vittoria Boutique Hotel Corfu

Siora Vittoria Boutique Hotel Corfu
Вид транспорт:
Собствен
Дестинация:
Corfu Island
Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: 36, St. Padova Str. Corfu Corfu Island

Този бутиков хотел се състои от девет луксозни стаи; седем от тях са разпределени равномерно на двата етажа на резиденцията с изключение на „Ексклузивния апартамент“ на последния етаж на резиденцията. Другите две супериорни стаи са индивидуално разположени в непосредствена близост до основната сграда. Характерното дървено стълбище води до грациозните стаи и апартаменти, всеки с уникална индивидуалност, кръстен на предците на семейство Метаксас.

Всички стаи са оборудвани с модерни удобства и съоръжения, което прави престоя ви наистина незабравимо изживяване. Някои стаи са свързани помежду си, което предлага голямо удобство за семейства или групи от четирима гости. Обзавеждането на марката, проектирано ексклузивно за хотела от известна световна компания, базирана в Милано, е цветово координирано и изработено с голямо внимание към детайла, напомняйки за историческото минало на резиденцията. Красивите спални са семпло обзаведени с подове от дъбово дърво и класически дървени мебели. Стените са боядисани в меки тонове на розово, жълто или комбинация от двете - прилагане на техниката "stucco venetsiano". За уютната обстановка допринасят и пухкавите възглавници, изработени от гъши перца и съответните пищни юргани с най-качествени пера. Като алтернатива, удобствата в стаите включват телефони с директно избиране, LCD телевизор, DVD плейър, сателитна телевизия, сейф, димер за осветление и мини бар с разнообразие от освежителни напитки и закуски.

Изисканите бани са облицовани с мрамор, оборудвани с вана, отделна душ кабина и луксозни удобства като пухкави кърпи за ръце, лице и тяло, както и два вида халати - памучни или кадифени - според вашите предпочитания, придружени от нагревател за кърпи. Освен това продукти за лична хигиена се предлагат във всяка стая, включително пълна гама от маркови тоалетни принадлежности, огледало за грим, професионален сешоар, цифрова везна и комплект за шиене.



Hotel Services:
  • Car & Motorbike Rental
  • Doctor (upon request)
  • Lobby Lounge
  • Reception / Front Desk
  • Room Service
  • Satelite TV
  • Wi-Fi Internet Access



Карта:
GPS Координати:
LAT: 39.608748304704
LON: 19.90283203125