Cozy & Bright Apartment

Cozy & Bright Apartment
Вид транспорт:
Собствен
Дестинация:
Athens
Продължителност:
2 дни / 1 нощувка

Местоположение: 3 Dimitratou, Palaio Faliro, Athens, 17564, Gree Paleo Faliro Атина

Нашият уютен и светъл апартамент с две спални се намира между центъра на Атина и плажа Палео Фалиро. Сгушен в тих квартал и на няколко минути пеша от обществения транспорт, нашият реновиран напълно оборудван апартамент предлага цялата лекота и комфорт за релаксираща почивка в столицата на Гърция.
Cosy & Bright е идеален за семейства, група приятели и двойки.

Апартаментът с две спални е напълно оборудвана къща, с кухня и маса за хранене за четирима гости, всекидневна с телевизор, две просторни спални (една с двойно легло и друга с две единични легла). легла), климатик, отопление и безплатен Wi-Fi.
Апартамент от 70 квадратни метра на първия етаж, със самостоятелен балкон с изглед към градината, разположен в тих квартал, но заобиколен от ресторанти и супермаркети.

Местоположение

Палео Фалиро е идеално място както за жителите на Гърция, така и за пътниците. На 15 минути от центъра на града и на 5 минути от красивите плажове на Палео Фалиро.
Наоколо можете да намерите ресторанти, кафенета, супермаркети и новия голям конферентен/арт център на Ставрос Ниархос с ресторанти, библиотеки, музикални събития, опера и каквото и да е, идеално за разходка и почивка край изкуствения канал.
Силно препоръчително за приключенски настроени гости е да наемат велосипед и да карат колело до плажа и красивото яхтено пристанище на Палео Фалиро (област Флисвос) предлага хубави пешеходни алеи, ресторанти, кафенета и места за деца. Там можете да се любувате на един от най-красивите залези в града.





Карта:
GPS Координати:
LAT: 37.940513006748
LON: 23.699779964279